De Cleanse & Revitalise Challenge!
11-daags body & mind reset-programma voor de start van een healthy lifestyle.

 

Voel je als herboren en laat je huid stralen deze herfst!

Wil je meer energie, een paar kilootjes kwijt, investeren in je gezondheid op langere termijn, lekker blijven eten en een mooiere gezonde huid?

Lieve klant van Dorette salon de beauté,

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst op maandag 25 September om 13.30 uur of vrijdag 29 September om 13.30 uur over de Cleanse & Revitalise Challenge 2017.

Als huidverbeterende beautysalon organiseer ik en mijn team samen met LavieSage vanaf 4 oktober de ‘Cleanse & Revitalise Challenge’: de nieuwste milde norm van ontgiften.
Een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt. Het zorgt ervoor dat jouw lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend opneemt. Ik heb in het voorjaar dit programma gevolgd en ik voelde me na die 11 dagen als herboren. Ik ga zeker meedoen op 4 oktober. Niet alleen voor de gezondheid, maar ik onderga op dit moment onze huidverjongende Exilis Protegé behandelingen en met een lichaam in balans krijg je een nog beter resultaat.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we een toelichting over hoe het programma werkt en wat het voor jou persoonlijk kan doen. We behandelen o.a. de uitgebreide programmahandleiding & receptenboek waarin precies wordt uitgelegd hoe deze detox werkt.

Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven. De ideale eerste stap naar algehele vitaliteit en een gezondere huid.

Aarzel niet en meldt je aan voor deze leuke en leerzame vrijblijvende informatiebijeenkomst op 25 of 29 September om 13.30 uur stuur een e-mail naar info@dorette.info of bel ons op 023-525 26 02.

Nieuwsgierig?

Download de flyer
Vragenlijst