Stoere mannen smeren!

Wij weten het: zelfbewuste mannen smeren juist!

Met effectieve producten die op hun huid zijn afgestemd, en huidbehandelingen met een andere aanpak: kort, efficiënt en intensief. Bij Dorette hebben we professionele kennis van de mannenhuid en geven een deskundig advies om je als man ook thuis eenvoudig en goed te verzorgen.

Bij Dorette salon de beauté voelen mannen zich thuis!

 

Nieuw bij Dorette: Masculinity van Beauté Pacifique uit Denemarken

Een anti-aging lijn gericht op de wens van de man: snel een frisse gezonde uitstraling zonder gedoe! Het unieke ingrediënt van Masculinity is Squalaan(transportmiddel), wat er voor zorgt, dat de actieve ingrediënten snel tot diep in de huid doordringen. Daarnaast 2 soorten vitamine A, die de collageen- en elastine structuur in de lederhuid herstellen met als resultaat een frisse, jeugdige gezonde uitstraling!
  

Wil je advies over je huid?

Na de ontspannende huidverzorgende behandelingen zie je er gezond en natuurlijk uit, hoe oud je ook bent. Ben je gezegend met een mooie stevige huid en wil je deze vakkundig laten onderhouden, dan ben je ook bij Dorette op het juiste adres.

Facial voor de man € 57,50

De huid wordt gereinigd, gepeeld, onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage en dagcrème afgestemd op je huidconditie. Deze ontspannende behandeling is erop gericht om je een schone diep gereinigde huid te geven en mooi meegenomen: Je verbetert je huid zienderogen.
Tot slot een persoonlijk productadvies voor thuis.
Kennismakingsbehandeling van € 57,50 voor € 47,50

  

Anti-aging behandeling HydraFacial € 90

Wil jij een gezonde jeugdige uitstraling krijgen of juist behouden?

HydraFacial MD® is een revolutionaire huidtherapie om de huid mooi, gezond en jong te houden. Deze niet chirurgische behandeling geeft gegarandeerd resultaat en voelt zeer comfortabel aan. Maak kennis met de unieke, revolutionaire HydraFacial MD® behandeling én maak een begin voor duurzame huidverjonging zonder botox of fillers van € 90 nu voor € 65,-

  

Een mooie, gezonde huid houden is voor iedereen belangrijk.

Dit is de ideale behandeling voor de drukke man, die er verzorgd uit wil blijven zien. HydraFacial MD® geeft een direct resultaat en binnen 3 kwartier sta je weer buiten met een mooie gezonde stralende huid. De behandeling is een unieke combinatie van Hydradermabrasie en het insluizen van effectieve antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Je huid wordt tot in de diepste huidlagen gevoed en het resultaat is direct al na de eerste behandeling zichtbaar.

Dode huidcellen en onzuiverheden verdwijnen, je grauwe rokershuid wordt weer fris roze, pigmentvlekken en droogterimpels verminderen drastisch, je huid verstevigt en krijgt weer volume, diepe rimpels worden opgevuld. Nieuw collageen en elastine wordt gevormd, met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverjonging tot gevolg.

Voor thuis adviseert Dorette de nieuwe anti-aging lijn Masculinity: Een anti-aging lijn gericht op de wens van de man: snel een frisse gezonde uitstraling zonder gedoe!

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling met HydraFacial