Heb jij een huidprobleem? Dorette lost het voor je op.

Bij Dorette salon de beauté boeken we goede resultaten op het gebied van huidproblemen, zoals een droge gevoelige huid, rode vlekken, allergische huid, eczeem, rokershuid, rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea.

Verbetering van deze huidproblemen bereiken we door: een op maat gemaakt behandelplan à la Carte met intensieve innoverende behandelingen.
Met de unieke beautysupplementen van LavieSage zien we een spectaculaire huidverbetering van binnenuit. Een goede samenwerking met de klant, daar kiezen wij voor, want alleen door óók thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten is een optimaal resultaat te bereiken.

 

Ben je ook benieuwd wat Dorette voor jouw huid kan doen?
Tijdens deze behandeling krijgen wij een goed beeld van je huid en bespreken we, hoe we jouw huidprobleem kunnen oplossen.
Vervolgens geven wij een goed onderbouwd à la carte behandel –en productadvies over de diverse behandelmethodes in de salon en welk resultaat je kan verwachten; denk bijvoorbeeld aan de Collageen Booster voor meer energie in je huid, kalmerende behandelingen met de juiste producten voor jouw huidconditie op dit moment of een hydraterende behandeling met de HydraFacial om je huid weer gezond te maken.

Boek  vandaag nog een kennismakingsbehandeling van voor € 67,50