“Op een natuurlijke manier een stralende huid”

Een mooie, stevige, strakkere en gehydrateerd huid zonder botox of fillers

De meeste mensen willen zo lang mogelijk een vitale en stralende huid. Om dat te bereiken is het belangrijk dat de cellen over voldoende energie beschikken. Om de cellen te vitaliseren en gezond te houden is optimale, natuurlijke voeding uiterst belangrijk.

Je huid heeft dagelijks veel te verduren. Interne en externe invloeden zoals zon, stress en de verkeerde voeding kunnen de huid beschadigen of sneller doen verouderen. Er ontstaat huidveroudering, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels en huidproblemen.

Dorette Salon de Beauté heeft een holistisch aanpak om de huid te verbeteren, te verjongen én te vitaliseren!

“De huid wordt sterker, de rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er weer gezonder en stralender uit”.

Dorette is gespecialiseerd in huidverjonging-en huidverbetering en is opgeleid als orthomoleculair huidspecialist. De eerste stap is een intake en de huidanalyse. Daarna stellen we een individueel en persoonlijk behandelplan op. De behandelingen worden uitgevoerd met behulp van ultramoderne apparaten, waaronder de Exilis Protégé Elite, dé meest effectieve en veiligste biologische behandeling. Dit apparaat is geschikt voor natuurlijke huidverjonging zonder botox of fillers. Daarnaast werken we ook met de HydraFacial voor een optimale vochtbalans en Bio Skin Light om te zorgen voor voldoende energie in de huid. Om het resultaat van de behandelingen vast te houden krijgt de klant deskundige product- en voedingsadviezen voor thuis mee. Uiteraard houden we daarbij rekening met de leeftijd, het geslacht en de leefwijze.

Dorette pakt huidveroudering en huidproblemen bij de oorzaak aan, het mooie is dat je structurele, duurzame huidverbetering krijgt een gezonde en stralende huid en een fit gevoel.

Ervaar nu een Anti-aging behandeling voor € 75 ipv € 125