Geef huidverslapping, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken geen kans!
Huidveroudering is natuurlijk………huidverjonging bij Dorette ook

Maak kennis met Dorette’s concept, dat moet leiden tot daadwerkelijke huidverjonging, met als doelstelling minder rimpels, jaren van gezicht afhalen en een frisse look terugbrengen. Daarnaast heeft je huid behoefte aan een hoger energieniveau en vitaliteit, er lopen al genoeg vermoeide gezichten rond!

Bij Dorette gaan we voor zichtbare huidverjonging op het hoogste niveau. Voordeel van Dorette’s concept is , dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent. Maar niet alleen van de buitenkant, maar ook van binnen.
Je bent vitaler, vol energie, niet voor niets weerspiegelt je huid je gezondheid! Je blijft jezelf maar dan jaren jonger……..


Wij werken à la Carte, dit houdt in dat wij een  behandelplan maken naar jouw behoeften.
Wij geven innoverende behandelingen, gericht op resultaat bijv. met genezend licht voor meer energie in je huid, zoals de photonlaser en de collageenbooster, daarnaast bindweefselmassage, HydraFacials om de huid te detoxen, optimaal te hydrateren en van binnenuit te kunnen opbouwen.
Ons paradepaard is de Exilis Protégé Elite voor een veilige natuurlijke facelift, zonder naalden of te snijden.  Goede voeding is belangrijk voor huidverjonging, je krijgt een uitgebreid advies. Eventuele tekorten in de huid vullen we aan met de 100% natuurlijke beautysupplementen van LavieSage.

Ben je gezegend met een mooie stevige huid en wil je deze vakkundig laten onderhouden, dan ben je bij Dorette zeker op het juiste adres. Voor de 30 tot 40 plussers onder ons kan Dorette en haar team door hun vakkennis veel betekenen qua voorlichting over hoe je de rem op de veroudering zet met behulp van de Evenswiss thuisproducten , want voorkomen is nog altijd beter dan genezen…..

Dorette werkt met het Zwitsers cosmedische merk Evenswiss voor huidverjonging, een stamcellenlijn van Ikari of met Oolaboo, ons biologisch cosmeticamerk van Hollandse bodem met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Wij kiezen voor een goede samenwerking met jou, want alleen door óók thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten voor huidverjonging is een optimaal resultaat te bereiken. Fijne lijntjes,  rimpels en pigmentvlekken vervagen, vooral het vermoeide ogen effect en de donkere kringen rondom de ogen verdwijnen. Huidverslapping geven we geen kans.
We werken aan alle huidlagen, je huid krijgt weer volume, een natuurlijke facelift en een jeugdige, gezonde uitstraling.

Ben je ook benieuwd wat Dorette voor jouw huid kan doen?
In deze ultieme kennismakingsbehandeling voor duurzame huidverjonging bespreken wij, hoe we jouw huid jonger en gezonder kunnen maken op een veilige natuurlijke manier.

Dorette salon de beauté kennismakingsbehandeling voor duurzame huidverjonging

  1. Een uitgebreide intakegesprek met huidanalyse en à la Carte advies over voeding, producten en beautysupplementen voor thuis en plan van aanpak
  2. Een intensieve reiniging, dieptepeeling, hydratatie en opbouwen van de huid met de HydraFacial Tower voor een gezonde egale frisse huid
  3. Een unieke elastine behandeling voor een gladde en strakkere huid
  4. Het geven van energie aan de huid met de collageen Booster voor een liftend effect.

    Boek vandaag nog een kennismakingsbehandeling voor Dorette’s concept voor natuurlijke biologische huidverjonging, zonder prikken of snijden van  € 195 voor  € 125,-