Cellergy-behandeling

Wil je er gezond, jonger maar ook natuurlijk uit blijven zien?
Geef je huid energie en een natuurlijke lift met Bio Skin Light Behandelingen.

Bij Dorette salon de beauté behandelen wij o.a. met een uniek natuurlijk genezend licht, wat een rem op de huidveroudering zet. Bio Skin Light geeft een natuurlijke en biologische huidverbetering met een direct zichtbaar resultaat. Nog nooit was anti-agen zo gemakkelijk. Bij het ouder worden krijgt de huid minder energie. De huidconditie neemt af en rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping worden zichtbaar. Voor een duurzame, jonge en gezonde huid is een Bio SkinLight behandeling ideaal en zeer geschikt voor huidverbetering/ verjonging.

De combinatie van Photonlaser en/of Collageen Boosterbehandelingen zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid, maar zet tegelijkertijd een enorme rem op de natuurlijke snelheid van verouderen. Je huid hervindt een nieuwe balans. Het voordeel van deze behandelingen is, dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent.

Collageen Booster

De basis van alle huidverbetering is optimale cellulaire energie. Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht ) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en huidverjonging. De cellulaire energie in de huid wordt enorm verhoogt en versnelt de natuurlijke collageen- en elastineaanmaak in onze huid. Tegelijkertijd vertraag je het verouderingsproces. De Booster geeft dus extra energie aan de huidcellen, zodat alle huidfuncties weer optimaal gaan functioneren. Er vindt een natuurlijke huidverjonging plaats, rimpels vervagen en de huid wordt weer vitaal en stralend op een veilige aangename manier.

 

 

 

 

 • Kennismakingsbehandeling
  € 35
 • Collageen Boosterbehandeling
  € 45
 • Gecombineerd met een behandeling
  € 30
 • Bindweefselmassage met Booster
  € 120
 • Een serie van 5 behandelingen
  € 199

Photonlaser

De grootste oorzaak van huidveroudering is verlies van elasticiteit in de huid. Net zoals de huid verouderen de spieren evengoed met als gevolg huidverslapping.
De Photonlaser kan een diepte bereiken tot op het botweefsel. Alle lagen van de huid en de spieren worden geactiveerd en voorzien van energie. Als bijvoorbeeld de wangspier energie verliest en inzakt, zakt de huid ook mee. Verslapping van de kaakcontouren en de zogenaamde hamster wangetjes zijn daarom ook veel voorkomende tekenen van ouderdom.

Een behandeling voor de huid alleen niet toereikend. Pas als ook de spier zijn vorm weer terug heeft, lift je huid mee en verstrakken automatisch de contouren. Dat effect kan bereikt worden met de PhotonLaser en tegelijkertijd geef je de huid precies die energie die de cellen nodig hebben, zonder schade. Je huid zal direct weldadig opleven door dit gezonde en genezende licht. Voor een duurzaam resultaat is een reeks van behandelingen aan te bevelen.

Dorette heeft diverse voordeelpakketten voor je samengesteld. Wij informeren je hierover tijdens de kennismakingsbehandeling.

 

 

 

 • Kennismakingsbehandeling
  € 99
 • met Collageenboosterbehandeling
  € 125
 • met behandeling met Ikari huidscan
  € 145
 • met behandeling met LavieSage huidscan
  € 145
 • met collageenboosterbehandeling 5x
  € 599