Kennismakingsbehandelingen Dorette salon de beauté


Ben jij ook benieuwd wat Dorette voor jouw huid kan doen?
Boek een kennismakingsbehandeling, dan bespreken wij, hoe we je huid mooier kunnen maken.

Huidverjonging/anti-aging
“Op een natuurlijke manier een stralende huid”
Een mooie, stevige, strakkere en gehydrateerd huid zonder botox of fillers
De meeste mensen willen zo lang mogelijk een vitale en stralende huid. Om dat te bereiken is het belangrijk dat de cellen over voldoende energie beschikken. Om de cellen te vitaliseren en gezond te houden is optimale, natuurlijke voeding uiterst belangrijk.

Huidproblemen
Heb jij een huidprobleem? Dorette lost het voor je op.
Bij Dorette salon de beauté boeken we goede resultaten op het gebied van huidproblemen, zoals een droge gevoelige huid, rode vlekken, allergische huid, eczeem, rokershuid, rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea.

Huidverzorging
Wil je een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen, maar er ook gezond en natuurlijk uit blijven zien? Voorkomen is beter dan genezen….

Heb jij een prachtige huid met weinig problemen, maar wil je huidproblemen preventief voorkomen óf wil je de natuur haar gang laten gaan, een ontspannende gezichtsbehandeling ervaren en eens gewoon lekker verwend worden? De leuke bijkomstigheid van alle huidverzorgende behandelingen bij Dorette is: we verbeteren je huid al met één behandeling op een natuurlijke manier.