Body Talk

Ik ben in opleiding tot Bodytalk therapeut.
Bodytalk is een methode die uitgaat van de eenheid van lichaam en geest. ‘Het lichaam liegt niet’ wordt vaak gezegd. Met deze opleiding leer ik om nog breder te leren kijken naar de mens in zijn geheel. Bodytalk maakt o.a. gebruik van een ‘tap-techniek’ waarmee je door het bekloppen/aanraken van het lichaam o.a. het parasympatische zenuwstelsel activeert.
Resultaat is dat u meer ontspannen mijn behandeling ontvangt en dat de behandeling ook een sterker effect heeft.

Ik ben al bevoegd om de “Bodytalk Acces” bij klanten toe te passen, u kunt dit bij een behandeling boeken. Ik kan u ook de “Cortices”techniek leren toepassen bij uzelf, voor stressvermindering en ontspanning en verbetering van uw gezondheid.

Body Talk behandelingen

Dorette & LAMC360

Dorette werkt al 35 jaar in de regio Haarlem als Pedicure en Holistisch schoonheidsspecialiste. Dorette is specialiste in het behandelen van schimmel(kalk)nagels en natuurlijke huidverbetering van binnenuit.
Met de fiets of te voet bent u zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede of Zandvoort op Landgoed “Duinlust” te Overveen, waar Dorette’s Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” sinds vorig jaar is gevestigd in Leefstijlcentrum LAMC360.
Wilt u liever met de auto komen, geen probleem, er is genoeg gratis parkeerruimte!