“Mensen adviseren met huidverbetering en zien dat ze zich hierdoor prettiger in hun eigen lijf gaan voelen, daar word ik heel happy van!”

Dorette Schoofs, holistisch huidspecialiste doet al jarenlang haar werk vanuit de overtuiging en passie dat er –ook zonder inspuitingen – zeer veel mogelijk op het gebied van huidverzorging, huidverjonging en ondersteuning van de algehele gezondheid van binnenuit. “Mensen adviseren met huidverbetering en zien dat ze zich hierdoor prettiger in hun eigen lijf gaan voelen, daar word ik heel happy van!”

Sinds oktober 2019 is Dorette verbonden aan het Leefstijl Als Medicijn Centrum (LAMC360) in Overveen. Op deze prachtige locatie is nu ‘Dorette salon de beauté’ gevestigd.
“Een lange periode was de salon gevestigd in Bloemendaal, maar omdat ik mij gespecialiseerd heb als orthomoleculair huidspecialiste in de gezondheid van de huid en wilde samenwerken met andere specialisten heb ik gekozen voor deze locatie in een prachtige natuurlijk omgeving.”


Dorette Schoofs

“U bent van harte welkom bij Dorette als u uw huid wilt verzorgen, verbeteren, verjongen en uiteraard krijgt u lifestyle advies.”

U wordt behandeld met de producten van Circadia en Evenswiss. Breng ook eens een bezoek aan onze webshop. Hier vindt u allerlei producten voor een mooie, gezonde huid die u een fit gevoel zullen geven.

Wist u dat Dorette al jarenlang gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels?
Ook hierbij maakt zij gebruik van een holistische benadering en boekt ze goede resultaten.

In haar werk maakt zij gebruik van Bodytalk; een methode die uitgaat van de eenheid van lichaam en geest. Bodytalk maakt gebruik van een ‘tap-techniek’ waarmee je door het bekloppen / aanraken van het lichaam het parasympatische zenuwstelsel activeert met als resultaat een ontspannen gevoel en meer resultaat van de behandeling.

“Op LAMC360 kijken we met uiteenlopende disciplines naar uw gezondheid.
Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? U bent van harte welkom!”

Dorette & LAMC360

Dorette werkt al 35 jaar in de regio Haarlem als Pedicure en Holistisch schoonheidsspecialiste. Dorette is specialiste in het behandelen van schimmel(kalk)nagels en natuurlijke huidverbetering van binnenuit.
Met de fiets of te voet bent u zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede of Zandvoort op Landgoed “Duinlust” te Overveen, waar Dorette’s Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” sinds vorig jaar is gevestigd in Leefstijlcentrum LAMC360.
Wilt u liever met de auto komen, geen probleem, er is genoeg gratis parkeerruimte!