Tijdelijk niet beschikbaar

Stoere mannen smeren!

Wij weten het: zelfbewuste mannen smeren juist!

Met effectieve producten die op hun huid zijn afgestemd, en huidbehandelingen met een andere aanpak: kort, efficiënt en intensief. Bij Dorette hebben we professionele kennis van de mannenhuid en geven een deskundig advies om je als man ook thuis eenvoudig en goed te verzorgen.

Bij Dorette salon de beauté voelen mannen zich thuis!

 

Wil je advies over je huid?

Na de ontspannende huidverzorgende behandelingen zie je er gezond en natuurlijk uit, hoe oud je ook bent. Ben je gezegend met een mooie stevige huid en wil je deze vakkundig laten onderhouden, dan ben je ook bij Dorette op het juiste adres.

Facial voor de man € 65

De huid wordt gereinigd, gepeeld, onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage en dagcrème afgestemd op je huidconditie. Deze ontspannende behandeling is erop gericht om je een schone diep gereinigde huid te geven en mooi meegenomen: Je verbetert je huid zienderogen.
Tot slot een persoonlijk productadvies voor thuis.

Kennismakingsbehandeling van € 65 voor € 55

 

HydraFacial

Wil jij een intens schone huid en een gezonde jeugdige uitstraling krijgen of behouden?
HydraFacial MD® is de ideale behandeling voor de drukke man, die er verzorgd en representatief uit wil blijven zien. HydraFacial MD® geeft een direct resultaat, voelt zeer comfortabel aan en binnen 3 kwartier sta je weer buiten met een super schone gezonde huid.

Dode huidcellen en onzuiverheden verdwijnen, je grauwe rokershuid wordt weer fris roze, pigmentvlekken en droogterimpels verminderen drastisch. Je huid verstevigt en krijgt weer volume en wordt weerbaarder voor invloeden van buitenaf, zoals het weer en luchtvervuiling.
Daarnaast wordt nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur gevormd, met een duidelijk zichtbare en duurzame huidverbetering tot gevolg. Je huid blijft er glad en jeugdig uitzien.

Wil je je huid intens schoonmaken, peelen en weerbaarder maken voor de wintermaanden, dan is de HydraFacial MD® de juiste behandeling voor jou.

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling met HydraFacial van € 110 nu voor € 85