Tijdelijk niet beschikbaar

Waxen

Beachproof &… Beautiful

Zomer of winter, het is altijd een goed moment om iets te doen aan ongewenste haargroei. Waxen wordt steeds populairder en ook mannen zijn er dol op. Maak daarom een afspraak voor een unieke “Waxing Experience” bij Dorette met Lycon wax, de crème de la crème onder de waxen, geschikt voor ieder huid- en haartype. Dorette’s waxexperts zijn zeer ervaren in het waxen van mannen, voor je het weet sta je tevreden en superglad weer buiten. Bij Dorette Salon de Beauté waxen we met MANifico Men’s Hot Wax: een stoere mannenwax. We waxen professioneel, snel en zo pijnloos mogelijk.

 

Definitief ontharen met IPL

Duurzaam ontharen, ook ideaal voor de man.
Na onze ontharingskuur groeit alleen nog je zelfvertrouwen !

Wil je ook af ongewenste haargroei, geen rode pukkels, stoppels of irritatie meer van het scheren of ingroeiende haren van het waxen? Zonder na te denken zomer- en badkleding kunnen aandoen, sporten en nog veel meer.

Vanaf NU hoeft dat niet meer!

Laat je veilig en effectief door Dorette behandelen met de IPL lichtflitsmethode van Medcos. Reken voorgoed af met alle ongewenste haargroei. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefflits. Ervaar zelf hoe fijn het is om haarloos door het leven te gaan. Laat je behandelen door ervaren IPL specialisten. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen van o.a.: Benen, Oksels, Rug of Borst. Boek vandaag nog een afspraak voor een gratis intake. Tijdens deze intake informeren wij je over definitief ontharen met IPL en beoordelen of je haren geschikt zijn voor definitief ontharen.

Prijzen zijn per behandeling en vaak is een kuur nodig van minimaal 10 behandelingen.

Waarom kies je voor definitief ontharen bij Dorette salon de beauté: We zijn gespecialiseerd in IPL ontharing, door een ervaren enthousiast team boeken wij zeer goede resultaten bij zowel man als vrouw met het Medcos IPL apparaat.

• Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht, je kunt met al je vragen bij ons terecht en we nemen de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren.
• Het Medcos apparaat is veilig voor de huid door unieke filters en werkt zeer efficiënt.
• De behandelingen bij Dorette zijn betaalbaar en er zijn diverse betalingsmogelijkheden

Note: Het beste resultaat is te behalen met donkerbruin en zwart haar. Ontharen met IPL of laser kan niet met blonde, grijze of lichtbruine haren