Schimmelnagelbehandeling voor mannen

Maak direct een afspraak!

Dorette lasert uw nagels weer gezond. Wist u dat ik naast huidverzorging en huidverjonging ook gespecialiseerd ben in het behandelen van schimmelnagels?

Ik maak hiervoor gebruik van de PinPointe Footlaser. “Schimmelnagels (In de volksmond kalknagels) is een vervelend kwaal, die vaak voorkomt. U kunt een schimmelnagel krijgen door een vochtige omgeving voor de nagels (zoals het dragen van sportschoenen). Maar een schimmelnagel kan ook van binnenuit ontstaan. Doordat klanten vaak al jaren bezig zijn geweest met allerlei verschillende middeltjes hebben ze de moed verloren. Mijn passie is klanten van deze infectie te verlossen en hen te begeleiden naar gezonde nagels. Het beste is om bij constatering van een schimmelnagel naar mij te komen voor een intake, zodat we snel kunnen beginnen met behandelen. Op die manier voorkom je dat de andere nagels ook besmet worden. Ik geef ook goede adviezen mee om herbesmetting te voorkomen. ”

Pinpointe Foot Laser

De PinPointe Footlaser is een veilige en pijnloze laser die snel resultaat geeft. Vaak zijn een paar behandelingen voldoende om er vanaf te komen. De PinPointe Footlaser is een type laser die gebruik maakt van zogenoemde ‘pulsmodulatie’. Dit is een methode waarbij de laser warmtestralen op de schimmel zet, en zo zorgt voor een gerichte aanpak. De weefsels, bloedvaten en zenuwen om de schimmel heen worden zo niet aangetast.

Twijfelt u of het daadwerkelijk een schimmelnagel is?

Tijdens de intake kijk ik hierna en of de PinPointe Footlaserbehandeling de juiste behandeling voor u is.

“Schimmelnagels kunnen ook een benadering van binnenuit nodig hebben, daarom is het zo fijn, dat ik nu hier in het LAMC360◦ werk, waar ik kan samenwerken met verschillende disciplines. Je bent van harte welkom voor een gratis intake.”