Je hoeft jouw schimmelnagels niet te verstoppen in het zand.

Schimmelnagel behandeling

Dorette lasert je nagels weer schoon en gezond.

Je nagels worden behandeld met de speciale PinPointe Footlaser.

“Schimmelnagels (In de volksmond kalknagels) is een vervelend kwaal, die vaak voorkomt. Je kan een schimmelnagel krijgen door een vochtige omgeving voor de nagels (zoals het dragen van sportschoenen). Maar een schimmelnagel kan ook van binnenuit ontstaan. Doordat klanten vaak al jaren bezig zijn geweest met allerlei verschillende middeltjes hebben ze de moed verloren.

Mijn passie is klanten van deze vervelende aandoening af te helpen. Ik begeleid je graag naar mooie, schone en gezonde nagels. Het beste is om bij constatering van een schimmelnagel direct een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarna gaan we snel aan de slag om het probleem samen op te lossen. Op die manier voorkom je dat de andere nagels ook besmet worden. Uiteraard ontvang je adviezen om herbesmetting te voorkomen. ”

Pinpointe Foot Laser

De PinPointe Footlaser is een veilige en pijnloze laser die snel resultaat geeft. Vaak zijn een paar behandelingen voldoende om er vanaf te komen. De PinPointe Footlaser is een type laser die gebruik maakt van zogenoemde ‘pulsmodulatie’. Dit is een methode waarbij de laser warmtestralen op de schimmel zet, en zo zorgt voor een gerichte aanpak. De weefsels, bloedvaten en zenuwen om de schimmel heen worden zo niet aangetast.

Twijfelt u of het daadwerkelijk een schimmelnagel is?

Tijdens de intake kijk ik hierna en of de PinPointe Footlaserbehandeling de juiste behandeling voor u is.

“Schimmelnagels kunnen ook een benadering van binnenuit nodig hebben, daarom werk ik samen  met verschillende disciplines. Je bent van harte welkom voor een gratis intake.”

Prijzen Schimmelnagels behandeling

Dorette is gevestigd in het landhuis van Landgoed Duinlust

Dorette werkt al 35 jaar in de regio Haarlem als Holistisch huidspecialiste en pedicure. Dorette heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging met innoverende technieken.
Met de fiets of te voet bent u zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede of Zandvoort op Landgoed “Duinlust” te Overveen, waar Dorette’s Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” sinds 2019 is gevestigd in het fraaie landhuis.
Wilt u liever met de auto komen, geen probleem, er is genoeg gratis parkeerruimte!