U hoeft uw schimmelnagels niet te verstoppen in het zand.

Schimmelnagel behandeling

Dorette lasert uw nagels weer schoon en gezond.

Uw nagels worden behandeld met de speciale PinPointe Footlaser. “Schimmelnagels (In de volksmond kalknagels) is een vervelend kwaal, die vaak voorkomt. U kunt een schimmelnagel krijgen door een vochtige omgeving voor de nagels (zoals het dragen van sportschoenen). Maar een schimmelnagel kan ook van binnenuit ontstaan. Doordat klanten vaak al jaren bezig zijn geweest met allerlei verschillende middeltjes hebben ze de moed verloren.

Mijn passie is klanten van deze vervelende aandoening af te helpen. Ik begeleid uw graag naar mooie, schone en gezonde nagels. Het beste is om bij constatering van een schimmelnagel direct een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarna gaan we snel aan de slag om het probleem op te lossen.Op die manier voorkom je dat de andere nagels ook besmet worden. Uiteraard ontvangt u adviezen om herbesmetting te voorkomen. ”

Pinpointe Foot Laser

De PinPointe Footlaser is een veilige en pijnloze laser die snel resultaat geeft. Vaak zijn een paar behandelingen voldoende om er vanaf te komen. De PinPointe Footlaser is een type laser die gebruik maakt van zogenoemde ‘pulsmodulatie’. Dit is een methode waarbij de laser warmtestralen op de schimmel zet, en zo zorgt voor een gerichte aanpak. De weefsels, bloedvaten en zenuwen om de schimmel heen worden zo niet aangetast.

Twijfelt u of het daadwerkelijk een schimmelnagel is?

Tijdens de intake kijk ik hierna en of de PinPointe Footlaserbehandeling de juiste behandeling voor u is.

“Schimmelnagels kunnen ook een benadering van binnenuit nodig hebben, daarom is het zo fijn, dat ik nu hier in het LAMC360 werk, waar ik kan samenwerken met verschillende disciplines. Je bent van harte welkom voor een gratis intake.”

Prijzen Schimmelnagels behandeling

Dorette & LAMC360

Dorette werkt al 35 jaar in de regio Haarlem als Pedicure en Holistisch schoonheidsspecialiste. Dorette is specialiste in het behandelen van schimmel(kalk)nagels en natuurlijke huidverbetering van binnenuit.
Met de fiets of te voet bent u zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede of Zandvoort op Landgoed “Duinlust” te Overveen, waar Dorette’s Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” sinds vorig jaar is gevestigd in Leefstijlcentrum LAMC360.
Wilt u liever met de auto komen, geen probleem, er is genoeg gratis parkeerruimte!

Dorette-overveen-duinlust