SWICH

Time to SWICH things up!

Circadia’s ultieme SWICH behandeling is een unieke alternatief voor chemische peelingen. Bij de SWICH wordt er gewerkt met twee heel andere type zuren die cellulair opgenomen worden: Noem het maar druivensuikers voor je huid.

Deze geven direct een enorme energie boost aan de huidcellen tot in de diepere huidlagen, activeert het natuurlijk herstelproces van de huid en werkt ontgiftend. 
De SWICH behandeling stimuleert de celvernieuwing in je huid zonder de beschadiging, die gewone (chemische) peeltechnieken met zich meebrengen.

De SWICH kan je iedere 4 weken ondergaan en zorgt voor een sterk gehydrateerde huid en rimpel- en pigment vervaging. En maakt de huid weer energiek, weerbaar en gezond.

De SWiCH kan het hele jaar door toegepast worden, ook in de zomer, aangezien het geen peeling is en wordt ingezet als healthy-aging behandeling
Ideaal voor de zonbeschadigde-, verouderde-, hyper gepigmenteerde- en rokershuid, bij jetlag-skin, mensen die nachtdiensten draaien of slechte slaapritmes hebben, vanaf 35 jaar.

Vooral in kuurverband zie je spectaculaire resultaten.

Swich behandelingen
1 x SWICH Behandeling en 2 weken erna de nabehandeling
3 maanden thuisproducten Circadia

SWICH-behandelingen