Acné

Bij acné is het belangrijk dat we zowel aan de buitenkant behandelen met de juiste behandelingen en cosmeceuticals als de binnenkant, zoals Omega 3 om de ontstekingen te remmen! Acné ontstaat door een ( hormonale ) grote toename van de talgproductie, de talgklier verstopt en dan kan er door gevoeligheid voor de Propioni bacterie een puistje gaan ontstaan.

Door zuurstof behandelingen in combi met blauw genezend licht te geven, kan de Propioni bacterie niet meer overleven op de huid. De huid kan zich gaan herstellen en helen.

Deze behandelingen gaan alleen maar werken als je thuis de juiste producten gaat gebruiken.

Ik heb goede ervaringen met de acnelijn van Circadia, die zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt maar wel de celdeling stimuleert, zodat ontstekingen geen kans meer hebben. En reguleert de talgproductie. Verder bevat deze lijn anti-oxidanten die ervoor zorgen dat de natuurlijke weerstand van de huid verbetert.

Als je acné echt willen aanpakken is het erg belangrijk op de voeding te gaan letten zodat het hormonale stelsel in balans gaat komen. Met name voeding die veel insuline nodig heeft blijkt een grote boosdoener te zijn, namelijk insuline is een van de groeifactoren, die acne in stand houdt. Verkeerde voeding speelt hierbij een grote rol. Als je de adviezen van Dorette opvolgt, kan je binnen een half jaar van je acne af zijn.

Heb je littekens/pigmentvlekken overgehouden van je acne? D.m.v. peelingen en/of fractional needling kan ik acnelittekens enorm verminderen.

Acné behandelingen

"KennismakingsFacial huidverbetering"

van € 110 voor € 85
Kennismakingsbehandeling Huidverbetering

Circadia “Heal your Skin” Facial

60 min. 110
Energiebehandeling  met Collageen Booster

 

Circadia “Oxygen Rx Facial”

75 min € 135
Oxygen zuurstofbehandeling

DermXpert “Fractional Needling Meso Therapy

60 min. € 82,50

Een spectaculaire anti-aging behandeling om je huidstructuur te verbeteren, met de Green Sea peel.

Fractional needling is een huidverbeteringstechniek waarbij miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal, vermengd met een speciaal op het huidbeeld afgestemd serum, worden ingewreven in de huid.

Een concept om de aanmaak van collageen in de huid op een natuurlijke wijze te stimuleren, maar vooral ook om acne, pigmentvlekken en littekens aan te pakken

Eqology Omega 6-Omega 3

€ 60
Vetzuurbalans Uitleg en Test

Maak een afspraak

Dorette werkt op afspraak, u kunt ook online uw afspraak boeken door op de onderstaande knop te klikken.

Maandag – Dinsdag – Woensdag: 9:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur

Zaterdag: op afspraak

Telefoon

Online afspraak maken

Landgoed Duinlust
te Overveen

Dorette-overveen-landgoed-duinlust-zomer-bomen

Dorette, dé huidspecialist met een holistische aanpak.

Dorette’s Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” is gevestigd in het fraaie landhuis op Landgoed “Duinlust” te Overveen.
Met de fiets of te voet ben je zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede, Santpoort of Zandvoort op “Duinlust”.

Kom je liever met de auto, er is genoeg gratis parkeerruimte.
Je bent van harte Welkom!