Huidverjonging

Een huid verjongen en begeleiden vraagt vakmanschap en inzicht.

Maak kennis met Dorette’s concept, die moet leiden tot daadwerkelijke huidverjonging, met als doel minder rimpels, jaren van het gezicht afhalen en een energieke stevige stralende huid.
Natuurlijke huidverjonging is ideaal voor de man of de vrouw, die zich bewust bezighoudt met gezondheid en de huid en daarin ook echt wil investeren. Het doel van Dorette ’s concept is dat er op een natuurlijke en veilige wijze wel een structurele en duurzame huidverbetering bereikt kan worden. Het vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Dorette en haar team luisteren naar je wensen en bespreken met je of je wens haalbaar is.
Na een uitgebreide intake geven wij een behandel- en productadvies met als doel ook
daadwerkelijk een duurzaam resultaat te boeken. Een stevige, gezonde en vitale huid met een optimale huidconditie.

Dorette werkt uitsluitend met Cosmeceuticals, dit zijn hoogwaardige producten met geavanceerde actieve ingrediënten, gebaseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de opperhuid, alsook in de lederhuid (diepere huidlaag), daar waar juist alle anti-aging processen plaatsvinden.
Deze producten richten zich vooral op het remmen van de natuurlijke huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functie van de huidcellen en een verminderende kwaliteit van het bindweefsel.

Het voordeel van Dorette ’s concept is, dat je op een hele natuurlijke manier, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest daadwerkelijk aan het verjongen bent. Maar niet alleen van de buitenkant, maar ook van binnen. Je bent vitaler, vol energie, niet voor niets weerspiegelt je huid
je gezondheid!

Meten is weten!

Dorette kan je huidkwaliteit direct vaststellen d.m.v. een huidecho met de Collagenoson.

Bij de eerste anti-aging intake kunnen wij een echoscan van je huid maken met onze scanner van NASA, om de dikte en huidkwaliteit te meten en de eventuele tekorten van je huid direct te zien.

Door de unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen van LavieSage te gaan gebruiken, zal niet alleen je huid, maar ook je hele lichaam van binnenuit aanzienlijk verbeteren. Na een paar maanden scannen we opnieuw en kan je daadwerkelijk je huidverbetering van binnenuit zien.
En het mooie is dat je je lichaam hiervan meeprofiteert.

Wij garanderen u dat u met onze aanpak tevreden zult zijn en blijven!