Huidverjonging behandeling Haarlem

Huidverjonging op een natuurlijke manier? Het kan echt!
Een mooie gezonde huid komt vooral van binnenuit.
Met de huidverjongende behandelingen bij Dorette in Overveen vlakbij Haarlem kan je huid daadwerkelijk verjongen op een natuurlijke manier met de nieuwste gepatenteerde technieken, zoals de Nanotherapie, de Nazarov BMS en Carboxy. Of met de nieuwste cosmeceuticals met drônes of het ultramoderne DDS™ systeem (Deep Delivery System).

Waarmee tijdens behandelingen unieke werkstoffen, hyaluronzuur en energie worden afgeleverd om de tekorten aan te vullen, die door huidveroudering zijn ontstaan, op een geprogrammeerde plek, in de extracellulaire matrix (lederhuid) waar de huidveroudering vooral plaatsvindt. We noemen dit ECM staging. Ik weet dan 100% zeker, dat het daar ook komt, (ik dwing als het ware het resultaat af) en het een duurzaam resultaat gaat geven in het komende jaar. Je gaat echt verjongen!

Ervaar je een huid met weinig problemen, maar wil je preventief problemen voorkomen, je huidveroudering uitstellen, je huid vakkundig onderhouden, dan ben je bij Dorette in Overveen (Haarlem) op het juiste adres.
Niet iedereen heeft een enorme achterstand en dan zijn er minder behandelingen en producten nodig. Heb je je huid lief, werk dan preventief!

De huid is ons grootste orgaan, maar krijgt de voedingsstoffen  altijd als laatste. Het brein en je vitale organen hebben altijd voorrang.  Dus het opbouwen van de  huid, het geven van energie en het optimaliseren van de celwanddoorlaatbaarheid (behandelcapaciteit) en de microcirculatie is essentieel voor een gezonde volumineuze huid.
Daarvoor zijn ook hoogwaardige voedingssupplementen onontbeerlijk. Daarom werk ik het liefst met Eqology en Vitals, die zeer hoge kwaliteit beautysupplementen maken, die echt voor je gaan werken. Ik geef je graag advies hierover.

Ik werk altijd met een behandeling op maat. Bij jouw gepersonaliseerde behandeling werk ik afwisselend aan wat je huid nodig heeft.
Dit kan zijn: Versteviging, Volume, Anti-rimpel, Verstrakking, Anti-roodheid, Egalisatie én altijd Vochtherstel.

Ben jij ook benieuwd wat Dorette voor jouw huid kan doen?
Boek een kennismakingsbehandeling, dan bespreken wij, hoe we samen je huid gezonder en mooier kunnen maken.

Huidverjonging behandelingen

Huidverjonging behandeling op maat

Healthy-aging KennismakingsFacial € 135 voor € 110

Anti-aging/Healthy-aging KennismakingsFacial van € 135 voor € 110
Met gratis behandel- en thuisgebruikadvies

Ben je ook benieuwd wat Dorette voor jouw huid kan betekenen?

Tijdens de kennismakingsbehandeling voor Dorette’s concept:
1. Krijg je een uitgebreid intakegesprek met huidanalyse.
    Voor huidverjongende behandelingen is het nodig om een vochtrijke huid
    te hebben en een mooie gesloten opperhuid.
    Daar ga ik eerst aan werken.
2. Ik leg je uit hoe huidveroudering werkt en wat je eraan kan doen
    om daar een rem op te zetten.
3. Ik geef je een gratis à la Carte advies over:
    De huidverjongende behandelingen bij Dorette,
    de hoogwaardige cosmedische producten en beautysupplementen
    voor thuis, waarmee ik werk om daadwerkelijk resultaat te behalen.
    Een gezonde huid komt vooral van binnenuit.
4. Maak ik een plan van aanpak naar jouw behoeften en wensen.
5. Geef ik je een healthy-aging behandeling, waar je huid op het moment behoefte aan heeft.

"Renew your Skin" Facial 60 minuten € 110

Ik werk altijd met een behandeling op maat.
Bij jouw gepersonaliseerde behandeling werk ik afwisselend aan wat je huid nodig heeft.
Huidverjongende behandeling ECM-staging: tekorten aanvullen met Hissys, DermXpert, KRX of Elastine terugplaatsen

"Renew your Skin" Facial 75 Minuten € 135

Ik werk altijd met een behandeling op maat. Dit houdt in dat ik tijdens jouw behandeling naar je huidbehoefte en je wensen kijk en mijn behandeling daar direct op aanpas.

Tijdens jouw gepersonaliseerde behandeling werk ik tot in de diepere huidlagen op volume, energieniveau, elasticiteit en stevigheid, vochtherstel, pigmentatie, gevoeligheid en/of roodheid.

De technieken die ik tijdens deze behandeling gebruik zijn o.a. ECM-staging: tekorten aanvullen met Hissys, DermXpert, KRX of Elastine, Photonlaser en collageen Booster, Carboxy of peelingen, Green Sea peeling, guasha bindweefselmassage of een Nazarov BMS behandeling

"Renew your Skin" Facial 90 Minuten € 155

Ik werk altijd met een behandeling op maat. Dit houdt in dat ik tijdens jouw behandeling naar je huidbehoefte en je wensen kijk en mijn behandeling daar direct op aanpas.

Tijdens jouw gepersonaliseerde behandeling werk ik tot in de diepere huidlagen op volume, energieniveau, elasticiteit en stevigheid, vochtherstel, pigmentatie, gevoeligheid en/of roodheid.

De technieken die ik tijdens deze behandeling gebruik zijn o.a. ECM-staging: tekorten aanvullen met Hissys, DermXpert, KRX of Elastine, Photonlaser en collageen Booster, Carboxy of peelingen, Green Sea peeling, guasha bindweefselmassage of een Nazarov BMS behandeling 
Als je huid het aankan en is opgebouwd , kan ik in de 90 minuten behandeling ook microneedlen.

NanoCellcare Behandeling 60 minuten € 150

Nano CellCare is een apparaat waarmee essentiële natuurlijke ingrediënten worden omgezet tot nanodeeltjes (heel erg klein). Lichaamseigen hyaluronzuur, het krachtige mineraal zout uit de Dode zee en vitamine C zijn zeer bepalend voor huidverbetering en gezonde cel vernieuwing. Door dit het lichaam aan te bieden, wordt het lichaam tot op celniveau  hersteld en gevoed.

Door deze stoffen te Nanoriseren en via de huid aan te bieden, bereiken deze stoffen het gehele lichaam en kan het tot op celniveau herstellen en waardoor het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en je weer een stuk weerbaarder wordt.
Met een Nano Healthcare kuur help ik je zo van buiten en van binnen te verjongen.
Afhankelijk van leeftijd, je genen en aanleg, kan een huidverjonging van 8 tot 12 jaar worden bereikt in slechts 6 maanden, met één behandeling per week.

Ik zet de Nano therapie uiteraard in voor gezicht, nek en decolleté, maar ook voor andere huid en gezondheidswensen. Het is een gezondheidsupdate.

De technieken en apparatuur waarmee ik werk

De technieken waar ik mee werk zijn o.a.:

 1. Photonenlaser en Collageen Booster: Photonen Therapie, die je huid de nodige energie én een natuurlijke lift geven.
 2. Carboxy behandeling: Dit is een behandeling, die de microcirculatie en de doorbloeding verbeterd en geeft de huid een natuurlijke lift.
 3. Huidverjongende DermXpert en/of Hissys behandelingen om de werkstoffen, die nodig zijn om  je huid weer op te bouwen in de diepere lagen, zoals elastine terug te plaatsen naast het geven van energie, zodat de cellen weer optimaal gaat functioneren.
 4. Diverse Peelingen om huidschade aan te pakken.
 5. Dr. Platon Cold plasma
  Cold Plasma Energy is een compleet nieuwe veilige techniek voor huidverjonging en werkt op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem.          Cold plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.                          Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid.

 6. De NAZAROV BMS.
  Dit is een apparaat, die de spierfunctie en de jeugdigheid op een volledig natuurlijke en oorspronkelijke manier bevordert. Spieren herstellen naar hun originele vorm en tonus.
  Het doet de bloedsomloop en de lymfestroom toenemen in de extracellulaire matrix en dat faciliteert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, maar stimuleert met name de productie van elastisch weefsel.

 7. Fractional needlen met de Green Sea peel: Stimuleert je huid om  te gaan vernieuwen en oud collageen, elastine en pigmentatie op te ruimen.
  Dit is een latere stap, dit kan je pas doen als je huid opgebouwd is van binnenuit en weer weerbaar is.
 8. Wil je het beste van het beste: Let’s Nanorize
  tijdens de Nano CellCare Therapie, gebruik ik een  apparaat waarmee essentiële natuurlijke ingrediënten worden omgezet tot nanodeeltjes (heel erg klein). Lichaamseigen hyaluronzuur, het krachtige mineraal zout uit de Dode zee en vitamine C zijn zeer bepalend voor huidverbetering en gezonde cel vernieuwing. Door dit het lichaam aan te bieden, wordt het lichaam tot op celniveau hersteld en gevoed.

  Door deze stoffen te Nanoriseren en via de huid aan te bieden, bereiken deze stoffen het gehele lichaam en kan het dustot op celniveau herstellen en waardoor het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en je weer een stuk weerbaarder wordt.
  Met een Nano Healthcare kuur help ik je zo van buiten en van binnen te verjongen.
  Afhankelijk van leeftijd, je genen en aanleg, kan een huidverjonging van 8 tot 12 jaar worden bereikt in slechts 6 maanden, met één behandeling per week.
  Ik zet de Nano Cellcare therapie uiteraard in voor gezicht, nek en decolleté, maar ook voor andere huid en gezondheidswensen. Het is een ideale gezondheidsupdate.

voor en na foto elastine en energieserum

Kuur Elastine Implant

Kuur Elastine.
Elastine is het Toverwoord
Verslappingen, rimpels en volumeverlies worden verleden tijd met de revolutionaire DermXpert Elastimplant™ Pro behandeling, die werkt als een natuurlijke facelift op de veerkracht en het volume van je huid.

Deze zeer ontspannende behandeling met de werkstoffen tropo-elastine, liftpeptiden
en hyaluronzuur bouwt het elastine netwerk weer op, waardoor je zachtere lijnen en plooien krijgt en je een contourversterking van de wangen en kaken ziet. Je huid wordt gladder, veerkrachtiger en voller van volume. 

Opbouw van het elastine netwerk in de huid, één must voor natuurlijke huidverjonging.
Alleen bij Dorette, Uniek in Kennemerland!

Het resultaat na een kuurbehandelingstraject
Elastimplant™
doet zoveel meer als alleen je veerkracht (het elastine gehalte) verbeteren.
Het zet de gehele diepere huidlaag aan het werk om zich te verjongen met de Deep Delivery aanpak. Het geeft niet alleen bijzondere voeding, maar ook signaalstoffen af aan de huid.
Op deze manier biedt je de huid een complete formule aan om:
* Elastine op te bouwen en Elastine afbraak tegen te gaan
* Collageen op te bouwen en je huidige collageengehalte te verbeteren
* Hyaluronzuur optimaal op te bouwen
* Poriën verkleinen, fijne lijntjes en rimpels vervagen en je contouren worden verstevigd.

Dermxpert adviseert minimaal 4-6 maanden te bouwen met het Elastimplant™ serum voor een duurzaam resultaat, vandaar dat Dorette dit ook in kuurverband aanbiedt.

Kuur: 4 maanden van € 737,50 voor € 670
4x Carboxy met Elastimplant™ Pro behandeling
DermXpert Elastimplant™ serum voor thuis            
DermXpert No.3 Cellular Energy Infusion    

Kuur: 6 maanden van € 1007,50 voor € 940
6x Carboxy met Elastimplant™ Pro behandeling
DermXpert Elastimplant™ serum voor thuis            
DermXpert No.3 Cellular Energy Infusion

Maak vandaag nog een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling Healthy aging.

Maak een afspraak

Dorette werkt op afspraak. Je kunt ook online je afspraak boeken door op de knop bovenin “online een afspraak maken” te klikken.

Maandag – Dinsdag – Woensdag: 9:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur

Zaterdag: op afspraak

Telefoon

Online afspraak maken

Landgoed Duinlust
te Overveen

Dorette-overveen-landgoed-duinlust-zomer-bomen

Dorette, dé huidspecialist met een holistische aanpak.

Dorette’s Schoonheidssalon, Nano Cellcare- en Pedicurepraktijk “Dorette salon de Beauté” is gevestigd in het fraaie landhuis op Landgoed “Duinlust” te Overveen.
Met de fiets of te voet ben je zo vanuit Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede, Santpoort of Zandvoort op “Duinlust”.

Kom je liever met de auto, er is genoeg gratis parkeerruimte.
Je bent van harte Welkom!