Tarieven
Dorette salon de Beauté

Pedicure
Pedicurebehandeling Basis
Nagels knippen en verzorgen, eelt verwijderen
Pedicurebehandeling Basis Plus
Nagels knippen en verzorgen, eelt en/of likdoorns verwijderen, behandelen van ingroeiende nagels.
Cosmedische Pedicure
Nagels knippen en verzorgen, eelt verwijderen, scrubben voeten, en nagels lakken met OPI in één kleur.
Pedicure met Voetreflexbehandeling
Voor stressvermindering en extra ontspanning
Pinpointe Footlaser: Dorette lasert uw schimmelnagels weer gezond!
Laserbehandeling incl. Intake
1e Laserbehandeling inclusief uitgebreide intake, speciale pedicure behandeling ter voorbereiding op het laseren, alle teennagels laseren.
Vervolg Laserbehandeling
Pedicurebehandeling, inclusief nacontrole en alle teennagels laseren
“Healthy Nails” Programma van € 362,50 voor € 295
Kuur Pinpointe Laserbehandelingen voor het oplossen van hardnekkige schimmelnagels.
Deze speciale kuur duurt 3 maanden en bestaat uit:
 • Pinpointe intake en een anamnese van de voeten.
 • Voedings- en verzorgingsadviezen.
 • 1e Laserbehandeling bij de start van de kuur.
 • Daarna 3 vervolg laserbehandeling inclusief pedicure behandeling.
 • Inclusief 2 flesjes Dimanche huid- en nagelspray voor thuis.
De kuur van 3 maanden is het begin van schone gezonde mooie nagels en voelen uw voeten heerlijk zacht aan.
Facials
Man
Deze ontspannende behandeling is erop gericht om uw huid intensief te reinigen en te verzorgen.
Een weldadige behandeling voor de man, die kampt met huidproblemen. Het accent ligt vooral op het herstellen van de huid, een gezondere huidbarrière en een hoger weerstand van de huid
Deze zuurstofbehandeling is voor de gevoelige droge huid, eczeem, acne, couperose en rosacea. U ziet direct al resultaat: een frisse goed doorbloede, egale en gehydrateerde huid.
Keuze uit diverse behandelingen om de mannenhuid te verstevigen en te hydrateren. Uw resultaat: Een gladdere gezonde stevige huid.
Facials
Vrouw
Huidverzorging
Een weldadige seizoensgebonden behandeling met de focus op de huidconditie. De producten en ingrediënten worden aangepast aan het seizoen en wat uw huid dit seizoen nodig heeft. In deze behandeling gaan we de huid voeden, vitaliseren en beschermen: met als doel een frisse gezonde uitstraling.
Een Circadiabehandeling om de huid in topconditie te brengen of te houden. Resultaat: een mooie frisse en gezonde huid met een prachtige glans.
Facial met de focus op een optimale huidconditie. Een super de luxe ontspannende behandeling. De huid wordt gehydrateerd en de doorbloeding wordt geactiveerd en krijgt weer meer energie. Tijdens het masker ontvangt u een voetreflexbehandeling, pure ontspanning en echte verwennerij!
Huidverbetering
Maak kennis met de werkwijze van Dorette om uw huid aanzienlijk te verbeteren. Tijdens deze kennismakingsbehandeling krijgt Dorette, door een uitgebreide intake, een beeld van de eventuele oorzaak van uw huidprobleem en bespreekt hoe zij, samen met u, uw huidprobleem kan oplossen. Na de behandeling maakt Dorette, een voor u persoonlijk behandelplan en een productadvies voor thuis. Alleen met de juiste thuisverzorging zoals Circadia cosmeceuticals, bereikt u het gewenste resultaat voor uw huid. U gaat ervaren dat u binnen een paar weken, een aanzienlijke huidverbetering ziet.
Een weldadige behandeling voor de vrouw, die kampt met huidproblemen. Het accent ligt vooral op het herstellen van de huid, een gezondere huidbarrière en een hoger weerstand van de huid
Dr Pugliese ontwikkelde een veilige en unieke manier om zuurstof in de huid te brengen, zodat uw huid weer optimaal kan ademen. Deze zuurstofbehandeling “Oxygen Rx” is voor de gevoelige droge huid, eczeem, acne, couperose en rosacea. U ziet direct al resultaat: een frisse gekalmeerde en gehydrateerde huid.
Dorette pakt, samen met u, de oorzaak aan van huidproblemen. Het “Heal your Skin” Programma is een unieke programma van 3 maanden, waar ik met mijn holistische aanpak, uw huid aanzienlijk kan verbeteren, uiteraard samen met uw hulp en inzet èn de farmaceutische producten van Circadia voor thuisgebruik om de behandelingen te blijven ondersteunen. U voelt zich weer vitaal, gezond, uw huid is zichtbaar verbetert en gaat weer stralen.
Het “Heal your Skin” programma houdt in:
 • Uitgebreide intake
 • 5 “HealyourSkin” Facials” iedere 2-3 weken
 • Advies over de Circadia Producten voor thuis, gericht op uw huidgezondheid
 • 10 % extra korting op het starterspakket van Circadia voor thuis bij de 1e behandeling
 • Gratis advies over voeding, levensstijl en voedingssupplementen
 • Gratis stress- en weerstandbe handeling met “Bodytalk Access” t.w.v. € 20
 • Gratis kookboek met glutenvrije, lactosevrije en suikervrije maaltijden t.w.v. € 29,50
Anti-Aging
Een effectieve anti-aging behandeling in 3 in stappen:
 1. Microdermabrasie,
 2. Zuurstof- en energiebehandeling met Carboxy,
 3. Het insluizen van een cocktail van anti-aging werkstoffen in de diepere lagen van de huid.
Uw huid is weer glad, goed doorbloed, egaal, optimaal gehydrateerd met als resultaat: Een gezonde gladde huid, die straalt.
Dr Pugliese ontwikkelde de enige veilige en effectieve manier om zuurstof in de huid te brengen: de “Oxygen Rx Facial”, zodat uw huid weer optimaal kan ademen. Deze behandeling is gericht op het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Het is een behandeling om de huidveroudering te vertragen. Ook ouderdomsvlekken of pigmentatie kunnen uitstekend behandeld worden. De Oxygen Rx Facial Is een intensieve behandeling met zeer goede resultaten. De huid ziet er direct gezonder, steviger en egaler uit.
Deze unieke “Elastin infusion Therapy” is een zeer intensieve anti-aging behandeling, doordat het de elastine vezels in de huid verbetert. De Collageen Booster zorgt voor extra energie, stimuleert uw cellen tot extra collageen- en elastineaanmaak. De Collageen Booster zet uw huid weer zelf aan het werk. Het resultaat is een strakkere en stevigere huid die soepel en elastisch aanvoelt. De “Elastin infusion Therapy” wordt als een 3 of 6 maandelijks Programma aangeboden voor een langdurig resultaat. Het kuurproduct Dermalastyl Bx voor thuisgebruik is € 185

Het “Elastin infusion Therapy” Programma bestaat uit:
3 maanden: € 560,00 voor € 475
3 “Elastine/Collageen” behandelingen en het elastine product Dermalastyl Bx voor thuisgebruik
6 maanden: € 935,00 voor € 850
6 “Elastine/Collageen” behandelingen en het elastine product Dermalastyl Bx voor thuisgebruik
Een intensieve huidverjongende behandeling door de combinatie van verschillende technieken, die passen bij Anti-agen. De unieke combinatie van de Photonlaser, Collageen Booster of huidpeelingen van Circadia en/of zuurstofbehandelingen geven direct een gezonde en jongere huid. De rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping worden intensief aangepakt. De combinatie van verschillende technieken zorgen er ook voor dat de huidveroudering wordt vertraagd.
Uw resultaat; Een gezonde jongere stevige huid met een prachtige glans.
Een ultieme Anti-aging en Detoxbehandeling. Guasha massage is een super work-out voor uw huid. Deze speciale ontspannende bindweefselmassage voor het gezicht met stenen van Jade, zorgt dat afvalstoffen worden verwijderd en voedingsstoffen kunnen worden opgenomen tot in de diepere huidlagen. Ontgiften èn anti-agen dus! Guasha massage geeft u een heerlijke zachte , egale gezonde huid met een frisse uitstraling! Er zijn(in tegenstelling tot bindweefselmassage) geen contra-indicaties voor deze behandeling.
BodyTalk
De Cortices techniek (onderdeel van BodyTalk) kan de hersenen in balans brengen en uw gezondheid aanzienlijk verbeteren. Als U dit bij uzelf iedere dag toepast (5 minuten) zult u gaan merken:
 • dat u meer ontspannen en rustiger bent,
 • U zich beter kan concentreren,
 • beter slaapt,
 • uw spijsvertering wordt ook beter,
 • het hele metabolisme wordt geactiveerd
BodyTalk Acces zijn 5 eenvoudige technieken, toegepast in 15-20 minuten, die een aanzienlijke verbetering in de gezondheid creëren. Het geeft je meer mentale rust en je wordt fysiek sterker in je lichaam. Ik werk dan op ontspanning, stressvermindering, hydratatie, het immuunsysteem en de algehele soepelheid van je lichaam. U kunt bij mij een sessie boeken in combinatie met een pedicure of schoonheidsbehandeling.
Alleen te boeken in combinatie met een pedicure of schoonheidsbehandeling.
Een Cadeaubon van Dorette Salon de Beauté: geweldig om te geven, fantastisch om te ontvangen. Bijna iedereen vindt het heerlijk om een uurtje tijd te hebben voor zichzelf, ”me-time”
Met een feestelijk ingepakte cadeaubon van Dorette salon de beauté geeft u een vriendin, partner (m/v!) of niet te vergeten een personeelslid die luxe. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit diverse ontspannende schoonheidsbehandelingen of een Pedicurebehandeling. En niet te vergeten; voor effectieve Anti-aging behandelingen, een van de specialiteiten van Dorette.
Cadeaubonnen zijn te koop in de webshop vanaf 25 euro