Op een natuurlijke manier een mooie stralende huid!

Dorette, dé huidspecialist met een holistische aanpak

''Een gezonde huid is altijd mooi!''

Hissys Timeless Booster

110.00

Hissys Timeless Booster

Categorie

Beschrijving

Hissys drone cosmeceuticals

Het Spaanse lab van Hissys heeft een cosmetische technologie gepatenteerd, wat echt werkt!
Dit biedt een innovatieve anti-verouderingsoplossing, die al effectief is vanaf de 1e behandeling.
Je krijgt meer elasticiteit, stevigheid en helderheid en een stralende huid. Elimineert fijne lijntjes en geeft een onmiddellijk liftend effect. Dit zorgt voor het sneller bereiken van een langdurig resultaat.

Deze cosmeceuticals bevatten een cosmetische drone, die geprogrammeerd is om alleen aan de receptor van de fibroblast (een huidfabriek) zijn inhoud af te geven en heeft een 2 voudige werking. De drone geeft in de fibroblast ook nog extra energie af, dit proces wordt geactiveerd met genezend licht. Waanzinnig, maar dat is nog niet alles: de gepatenteerde inhoud van de drone zorgt dat alle cellen (telomeren verlengen) gaan verjongen. Je verjongt echt!

De nieuwste innoverende cosmeceuticals van Hissys hebben dus een gepatenteerde dronetechniek, waar zij onder invloed van het genezend licht van de Collageen Booster, in de diepere lagen van de huid bouwstenen afleveren. Daarnaast wordt dit licht omgezet in energie, waardoor het DNA van de cellen hersteld wordt en je ook echt werkelijk gaat verjongen!

De resultaten van deze fotodynamische therapie zijn al na één behandeling merkbaar.
De producten van Hissys voor thuis ondersteunen de behandelingen en je verjongt in de loop der tijd steeds meer. Waanzinnig!
Timeless Booster
Is een actieve genetische verjonger.
Timeless heeft in de drone vitasource zitten, vertraagt cellulaire veroudering en beschermt het DNA tijdens de celdeling, verlengt de telomeren, waardoor het de eigenschappen die huidcellen 10 jaar geleden hadden herstelt en vitaliseert tot in de diepste lagen de huidcellen.
Dit is klinisch getest en aangetoond. Geeft meer elasticiteit, stevigheid en helderheid en een stralende huid. Elimineert fijne lijntjes en geeft een onmiddellijk liftend effect.

Timeless zorgt er dus voor dat de cellen een jeugdige versie van zichzelf worden, vergelijkbaar met 10 jaar geleden. Fibroblasten kunnen ongeveer 10 % meer vermenigvuldigen.

Bevat ook vitamine C en diverse soorten hyaluronzuur.

×

Wil je op een natuurlijke manier een mooie stralende huid? Stuur me een WhatsApp of email naar: info@dorette.info

× Hoe kan ik je helpen?