Huidverbetering

Bij Dorette salon de beauté boeken we goede resultaten op het gebied van huidproblemen, zoals een droge gevoelige huid, allergische huid, pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea.

Verbetering van deze huidproblemen bereiken we door:
Een op maat gemaakt behandelplan met intensieve innoverende behandelingen. Met de unieke voedingssupplementen van LavieSage zien we een spectaculaire huidverbetering van binnenuit .
Een goede samenwerking met de klant, daar kiezen wij voor, want alleen door óók thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten is een optimaal resultaat te bereiken.

Nog geen klant van Dorette en benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen?

Boek dan vandaag nog een kennismakingsbehandeling voor € 49,50,- i.p.v. € 67,50
Tijdens deze behandeling krijgen wij een goed beeld van jouw huid en geven we een à la carte huid- en productadvies mee voor de juiste thuisverzorging.
Vervolgens geven wij een goed onderbouwd behandel advies over de diverse behandelmethodes in de salon en welk resultaat je kan verwachten; denk bijvoorbeeld aan de Collageen Booster, kalmerende behandelingen met de juiste producten voor jouw huidconditie op dit moment of een hydraterende collageen- en mesobehandeling met de HydraFacial.

Boek dan vandaag nog een kennismakingsbehandeling