Op een natuurlijke manier een mooie stralende huid!

Dorette, dé huidspecialist met een holistische aanpak

''Een gezonde huid is altijd mooi!''

Date

Wat doe ik nu in mijn salon?

Een gezonde huid komt van binnenuit.
Mijn passie is om je huid op een natuurlijke manier vitaal en gezond te maken, niet alleen van de buitenkant , maar vooral van de binnenkant.

Het beste resultaat voor een gezonde en stralende huid bereik je immers door niet alleen voor de buitenkant te zorgen, maar je lichaam en huid vooral van binnenuit te ondersteunen.
Ik heb de opleiding Orthomoleculair schoonheidsspecialiste gevolgd om wat ik al jarenlang in de praktijk al deed nog beter een oplossing te bieden voor huidproblemen, zoals acne, couperose, rosacea, eczeem.
Daarnaast heb ik huidverjongende opleidingen gevolgd om je huid daadwerkelijk te verjongen op een natuurlijke manier met de nieuwste technieken, zoals met drones in cosmeceuticals, die werkstoffen en energie afleveren waar het nodig is, in de cellulaire matrix (lederhuid) waar de huidveroudering plaatsvindt. Je kan echt verjongen!

Maar ook hoe je preventief je huidveroudering kan remmen, door het opbouwen van de huid van binnenuit, zodat je een gezonde huid kan krijgen of behouden (preventie)  met als bonus ook nog een vitaal lichaam.

Je kan niet van een gezicht van een 60-jarige weer een 30-jarige maken, dit wil ik ook niet, dat ziet er onnatuurlijk uit. Maar ik kan wel zorgen, dat de huid weer gaan functioneren op het niveau van een 30 jarige. Ware healthy-aging dus!

Hoe doe ik dat?

Als orthomoleculair huidspecialist kan ik de huid van binnenuit opnieuw opbouwen. De huid is ons grootste orgaan, maar krijgt de voedingsstoffen als laatste. Het brein en je vitale organen hebben altijd voorrang. 
Zoals jullie allemaal weten heeft voeding veel invloed op je lichaam. Gooi je er meuk in, dan zie je dat terug in de huid binnen 28-40 dagen, maar het mooie daarvan is dat je ook snel weer een mooiere huid kan krijgen, omdat hij zich vernieuwd binnen 28-40 dagen.

Huidproblemen vinden vaak hun oorzaak in de darmen, dus goede voeding en voorlichting hierover is in mijn vak erg belangrijk. Hormonen spelen ook een belangrijke rol voor de huid, vooral de vrouwen
hebben daar meer last van.

Het opbouwen van de  huid, het geven van energie en het optimaliseren van de celwanddoorlaatbaarheid en de microcirculatie is essentieel voor gezonde huid, daarvoor is zijn hoogwaardige voedingssupplementen onontbeerlijk  zoals een zuivere Omega 3, K2 en D3, C, E, zink, selenium én/of collageen en plantaardige eiwitshakes. Daarom werk ik het liefst met Eqology supplementen, die zeer hoge kwaliteit beautysupplementen maken, die echt voor je gaan werken.

Ik zet mijn klanten, die echt aan huidverjonging willen werken aan de Omega 3, K2 en D3, deze 3 eenheid is de basis voor gezonde cellen en daarnaast is het belangrijk om de huid weer energie te geven, zodat die weer optimaal gaat functioneren.
Ik geef daarbij ook voedings- en levensstijladviezen voor een gezonde weerbare huid.

Een huid bestaat uit veel lagen en iedere laag heeft goede verzorging nodig.
Dat doe ik o.a. door in de salon door behandelingen te geven:

1. Die de huidconditie verbeteren, zodat de huid weerbaarder wordt voor allerlei invloeden van
     buitenaf, denk aan b.v. zonschade, luchtvervuiling, blauw licht. Ik werk op de barrièrefunctie van
    de huid, zodat je geen vochtverlies hebt en je je volume in de huid behoudt.
    Mijn basis merk is het  Circadia, waar ik alle huidproblemen mee kan oplossen
2. Die de energie verhogen in je huid met behulp van genezend licht en de cosmeceuticals van
     DermXpert of Hissys, zodat je huid wakker wordt en zelf weer aan  de slag kan gaan om alle
     huidfuncties te optimaliseren.
3.  Die faciliteren d.w.z. voorzien van de nodige bouwstoffen en energie, dat is de basis van een
      gezonde huid en zorgt voor volume, stevigheid en bescherming.
4.  Die de huid stimuleren om van binnenuit te gaan vernieuwen  en te herstellen.
      Dit is de laatste stap, eerst opbouwen en energie geven dan pas gaan stimuleren.
      Geef je bijvoorbeeld een bindweefselmassage op een verslapte huid, die huid heeft al niets meer,
      ik noem dat een lege huid, dan ga je ook nog stimuleren?
      Je huid is niet voor niets verslapt, dus eerst een goede basis leggen met de essentiële
      bouwstoffen en energie, dan pas kan je je huid gaan stimuleren.

De technieken waar ik mee werk zijn o.a.:

  1. Fotonenlaser en Collageen Booster, die je huid de nodige energie en een natuurlijke lift geven
  2. Carboxy en Oxygen behandelingen, dit zijn zuurstofbehandelingen, die de microcirculatie en de doorbloeding verbeteren
  3. DermXpert en Hissys behandelingen om de werkstoffen die nodig zijn om je huid weer op te bouwen in de diepere lagen en ook energie geven, zodat alles optimaal gaat functioneren
  4. Diverse peelingen van Circadia om huidschade aan te pakken
  5. Microneedlen, om je huid te stimuleren te gaan vernieuwen en oud collageen en elastine op te ruimen, dit is een latere stap, dit kan je pas doen als je huid opgebouwd is van binnenuit

Ik maak een persoonlijk behandelplan voor je, rekening houdend met je wensen, als die haalbaar zijn. Als je voor huidverbetering/huidverjonging gaat, zijn het voor 70% de producten voor thuis, die je het resultaat gaan geven, naast de behandelingen in de salon.
Zonneschade, rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken, verslapping, acne, rosacea, een gevoelige of droge huid, de producten waarmee ik werk pakken het allemaal aan. Een behandelplan heeft geen zin als je geen thuisproducten gebruikt.

Ik wil graag met je samen werken  aan een gezonde huid om tot een nog beter resultaat te komen. Daar hoort ook leefstijl-  en voedingsadviezen bij voor een gezonde huid, lichaam en geest, waarmee je je kwaliteit van leven verhoogt tot op hoge leeftijd. Met als bonus: een vitale huid met een jeugdige uitstraling. Een gezonde huidlegt de bouwstenen voor meer zelfvertrouwen.

Wie wil dit nu niet?

Wil je meer weten over de werkwijze van Dorette, boek dan een kennismakingsbehandeling
healthy Aging en je zult verbaast zijn over het resultaat.

Kennismakings behandeling voor Healthy-aging van € 125 nu voor € 99

More
articles

×

Wil je op een natuurlijke manier een mooie stralende huid? Stuur me een WhatsApp of email naar: info@dorette.info

× Hoe kan ik je helpen?