Op een natuurlijke manier een mooie stralende huid!

Dorette, dé huidspecialist met een holistische aanpak

''Een gezonde huid is altijd mooi!''

Date

Wat doe ik nu in mijn salon?

Wat doe ik nu in mijn salon:

Een gezonde huid komt van binnenuit.
Mijn passie is om je huid op een natuurlijke manier vitaal en gezond te maken, niet alleen van de buitenkant , maar vooral van de binnenkant. Het beste resultaat voor een gezonde
en stralende huid bereik je immers door niet alleen voor de buitenkant te zorgen, maar je lichaam en huid vooral van binnenuit te ondersteunen.
Ik heb de opleiding Orthomoleculair schoonheidsspecialiste gevolgd om, wat ik jarenlang in de praktijk al deed, nog beter een oplossing te bieden voor huidproblemen, zoals acne, couperose, rosacea, eczeem. Maar zeker ook om een rem op huidveroudering te zetten.

Daarnaast heb ik huidverjongende opleidingen in Nederland en Spanje gevolgd om je huid daadwerkelijk te verjongen op een natuurlijke manier met de nieuwste gepatenteerde technieken in cosmetica, zoals met drones of het ultramoderne DDS™ systeem.
Waarmee tijdens behandelingen unieke werkstoffen, hyaluronzuur en energie worden afgeleverd om de tekorten aan te vullen, die door huidveroudering zijn ontstaan, op een geprogrammeerde plek, in de extracellulaire matrix (lederhuid) waar de huidveroudering vooral plaatsvindt.
We noemen dit ECM staging. Ik weet dan 100% zeker, dat het daar ook komt, (ik dwing als het ware het resultaat af) en het een duurzaam resultaat gaat geven in het komende jaar.
Je gaat echt verjongen!

Ervaar je een huid met weinig problemen, maar wil je preventief huidproblemen voorkomen en deze vakkundig onderhouden, dan ben je bij Dorette zeker op het juiste adres.
Niet iedereen heeft een enorme achterstand en dan zijn er minder behandelingen en producten nodig. Heb je je huid lief, werk dan preventief!

Dorette wil niet van een gezicht van een 60-jarige weer een 40-jarige maken. Dan kan je beter naar een kliniek gaan. Vaak ziet dit er onnatuurlijk uit en verraden je handen en hals toch je ware leeftijd. Dorette kan er  wél voor zorgen, dat je huid weer gaat functioneren op het niveau van een 40 jarige. Ware healthy-aging dus!

Hoe doe ik dat?

Als orthomoleculair holistisch huidspecialist kan ik de huid van binnenuit opnieuw opbouwen met innoverende Cosmeceuticals en de beste supplementen.
De huid is ons grootste orgaan, maar krijgt de voedingsstoffen als laatste. Het brein en je vitale organen hebben altijd voorrang!
Zoals jullie allemaal weten heeft voeding veel invloed op je lichaam. Gooi je er meuk in, dan zie je dat terug in de huid binnen 28-35 dagen, maar het mooie daarvan is dat je ook snel weer een mooiere huid kan krijgen, omdat hij zich vernieuwd binnen 28-35 dagen.
Met speciale behandelingen kan dit zelfs binnen 10 dagen.

Huidproblemen vinden vaak hun oorzaak in de darmen, dus goede voeding en voorlichting hierover is in mijn vak erg belangrijk. Hormonen spelen ook een belangrijke rol voor de huid, vooral de vrouwen hebben daar meer last van.

Het opbouwen van de  huid, het geven van energie en het optimaliseren van de celwanddoorlaatbaarheid en de microcirculatie is essentieel voor gezonde huid, daarvoor zijn hoogwaardige voedingssupplementen onontbeerlijk  zoals een zuivere Omega 3, K2 en D3, C, E, zink, selenium én/of collageen en plantaardige eiwitshakes.
Daarom werk ik het liefst met Eqology supplementen van zeer hoge kwaliteit, die echt voor je gezondheid gaan werken. Ik kan testen wat je omega 3 status is, zodat ik weet hoe de balans tussen Omega 3 en Omega 6 is (laaggradige ontstekingen). En hoeveel Omega 3 in je celwanden zit. Zijn ze goed doorlaatbaar? Komen de werkstoffen in de cel? Kan je je afvalstoffen kwijt? Belangrijk voor mij om te weten wat je behandelstatus is, hoe ver kan ik gaan? Kan je lichaam belastende behandelingen aan?

Ik zet mijn klanten, die echt aan huidverjonging van binnenuit willen werken aan de Omega 3, K2 en D3, deze 3 eenheid is de basis voor gezonde cellen en daarnaast is het belangrijk om de huid weer energie te geven, zodat die weer optimaal gaat functioneren. Ook erg belangrijk is om extra collageen te slikken, maar dan wel een van goede kwaliteit, de meeste collageen op de markt is gemaakt van tilapia, een van de meest vervuilde vissen op aarde.
Ik geef daarbij ook voedings- en levensstijladviezen voor een gezonde weerbare huid.

Wil je structureel je huid van binnenuit verbeteren, dan heeft dat de tijd nodig.
Je h
uidveroudering is ook een proces van jaren geweest. Met de jaren neemt de cellulaire energie af en kan de huid minder goed haar natuurlijk werk doen. Dit start al op een veel jongere leeftijd, dan men vaak denkt. De aanmaak van collageen vezels (stevigheid), elastinevezels (veerkracht) en hyaluronzuur (volume) verlaagt, wat resulteert in een verslapte huid met lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en vervaging van de contouren. Invloeden van buitenaf, zoals de zon en luchtvervuiling breken ook deze vezels af en zorgen voor een nog snellere huidveroudering. Je huid zakt als het ware als een pudding in.

Onthoud dat de huid zijn voedingsstoffen altijd als laatste krijgt en hulp nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren, verbeteren en te herstellen. Nieuwe collageen- en elastine vezels hebben de  tijd nodig om sterk te worden.
Je kan dit proces enorm versnellen door het inzetten van de hoogwaardige cosmeceuticals van DermXpert en Hissys. Omdat ik een Spaanse huidverjongingsopleiding als DermXpert volg, mag ik met deze unieke producten werken.

Deze producten vullen niet alleen de tekorten aan bouwstoffen, hyaluronzuur en energie aan, maar geven o.a. boodschappen af aan de huidlagen onderling om te vitaliseren en te vernieuwen en ze beschermen ook je DNA van binnenuit. Ze zorgen er zelfs voor dat de uiteinden van je DNA, de telomeren weer verlengen, zodat je huid daadwerkelijk gaat verjongen.

Een huid bestaat uit veel lagen en iedere laag heeft goede verzorging nodig.
Dat doe ik o.a. door in de salon door behandelingen te geven en advies met speciale producten voor thuis, die de behandeling ondersteunen:
Dus behandelingen, die

1.  De huidconditie van de opperhuid verbeteren, zodat de huid weerbaarder wordt voor
     allerlei invloeden van buitenaf, denk aan b.v. zonschade, luchtvervuiling, blauw licht.
     Ik werk op de barrièrefunctie van de huid, zodat je geen vochtverlies hebt en je huid
     goed gehydrateerd blijft, waardoor je je volume in de huid behoudt.
2. De energie verhogen in je huid met behulp van genezend licht (photonenlaser en de
     Collageen Booster) en met het thuisgebruik van de Cosmeceuticals DermXpert of
     met Hissys. Waardoor de huidfabrieken (fibroblasten) gevoed worden met bouwstenen
     en energie en zelf weer aan de slag  gaan om alle huidfuncties te optimaliseren.
3.  De huid van binnenuit faciliteren d.w.z. voorzien van de nodige bouwstoffen en
     energie, dat is de basis van een gezonde huid en zorgt voor volume, stevigheid en
     bescherming. Uniek zijn de Elastinebehandelingen, Drônebehandelingen en de
     Nanobehandelingen.
4.  De spieren van het gezicht herstellen naar hun originele vorm en tonus.
     Behandelingen in kuurverband met de Nazarov om de spierfunctie en de jeugdigheid op een
      volledig natuurlijke en oorspronkelijke manier te bevorderen.
5.  De huid stimuleren om zelf van binnenuit te gaan vernieuwen  en te herstellen.
      Dit is een latere stap, eerst opbouwen en energie geven dan pas gaan stimuleren.
      Geef je bijvoorbeeld een bindweefselmassage op een verslapte huid, die huid heeft al
      niets meer. Ik noem dat een lege huid, dan ga je ook nog stimuleren?
      Je huid is niet voor niets verslapt, dus eerst een goede basis leggen met de essentiële
      bouwstoffen en energie, dan pas kan je je huid gaan stimuleren.

De technieken waar ik mee werk zijn o.a.:

 1. , die je huid de nodige energie en een natuurlijke lift geven.
 2. , dit zijn zuurstofbehandelingen, die de microcirculatie en de doorbloeding verbeteren.
 3. om de werkstoffen, die nodig zijn om je huid weer op te bouwen in de diepere lagen, zoals elastine terug te plaatsen naast het geven van energie, zodat alles optimaal gaat functioneren.
 4. NAZAROV BMS.
  Dit is een apparaat, die de spierfunctie en de jeugdigheid op een volledig natuurlijke en oorspronkelijke manier bevordert. Spieren herstellen naar hun originele vorm en tonus.
  Het doet de bloedsomloop en de lymfestroom toenemen in de extracellulaire matrix en dat faciliteert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, maar stimuleert met name de productie van elastisch weefsel.
 5. , om je huid te stimuleren te gaan vernieuwen en oud collageen, elastine en pigmentatie op te ruimen, dit is een latere stap, dit kan je pas doen als je huid opgebouwd is van binnenuit en weer weerbaar is.
 6. Nano CellCare is een apparaat waarmee essentiële natuurlijke ingrediënten worden omgezet tot nanodeeltjes (heel erg klein). Lichaamseigen hyaluronzuur, het krachtige mineraal zout uit de Dode zee en vitamine C zijn zeer bepalend voor huidverbetering en gezonde cel vernieuwing. Door dit het lichaam aan te bieden, wordt het lichaam tot op celniveau  hersteld en gevoed.

  Door deze stoffen te Nanoriseren en via de huid aan te bieden, bereiken deze stoffen het gehele lichaam en kan het tot op celniveau herstellen en waardoor het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en je weer een stuk weerbaarder wordt.
  Met een Nano Healthcare kuur help ik je zo van buiten en van binnen te verjongen.

  Ik zet de Nano therapie uiteraard in voor gezicht, nek en decolleté, maar ook voor andere huid en gezondheidswensen. Het is een gezondheidsupdate.

Ik maak een persoonlijk behandelplan voor je, rekening houdend met je wensen, als die haalbaar zijn. Als je voor huidverbetering/huidverjonging gaat, zijn het voor 70% de producten voor thuis, die je het resultaat gaan geven, naast de behandelingen in de salon.
Zonneschade, rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken, verslapping, acne, rosacea, een gevoelige of droge huid, de producten waarmee ik werk pakken het allemaal aan.

Ik wil graag met je samen werken aan een gezonde huid om tot een nog beter resultaat te komen. Daar hoort ook leefstijl-  en voedingsadviezen bij voor een gezonde huid, lichaam en geest, waarmee je je kwaliteit van leven verhoogt tot op hoge leeftijd. Met als bonus: een vitale huid met een jeugdige uitstraling. Een gezonde huidlegt de bouwstenen voor meer zelfvertrouwen. Wie wil dit nu niet?

Wil je meer weten over de werkwijze van Dorette, boek dan een kennismakingsbehandeling
Healthy Aging en je zult verbaast zijn over het resultaat.

Kennismakingsbehandeling voor Healthy-aging van € 135 nu voor € 110

More
articles

×

Wil je op een natuurlijke manier een mooie stralende huid? Stuur me een WhatsApp of email naar: info@dorette.info

× Hoe kan ik je helpen?